MaxBB MuchiBB

BT Gold1 BT WT1 BT DJ1 BT FIKTIV1 BT Wa1

Flyout Paxtur

Insurance Doctors

מדריך 50 אפליקציות שימושיות לטיול

chrome googleEarth mediaPlayer webcam

אפליקציות תקשורת

WhatsApp – לא באמת צריך להרחיב עליה - מעבר להודעות יש גם את השיחות שזה שדרוג מעולה. ביבשת עצמה התקשורת תיהיה בעיקר אתה. השיגו סים מקומי עם גלישה חופשית ברשתות חברתיות ואתם מסודרים.

TELEGRAM - אפליקציה פופולארית לצט אבל משמשת גם להורדת סרטים (קבוצות ייעודיות).

אפליקציות לשומרי שבת וכשרות

SHABAT SHALOM - לשומרי השבת, מראה את זמני כניסת ויציאת השבת לפי מיקום.

BDK - לשומרי הכשרות בברזיל, מוצרי מזון כשרים שנמכרים בכל ברזיל.

אפליקציות תחבורה ומוניות

UBER - אפליקצית מוניות זולה ובטוחה. מתאימה לכל היבשת.

DIDI - אפליקצית מוניות זולה ובטוחה. מתאימה לרוב מדינות היבשת ומתחרה חזקה של אובר.

IN DRIVE - אפליקצית מוניות זולה ובטוחה שבה אתם רושמים מחיר ונהגים מאשרים אם מתאים להם - לחצו כאן לפוסט המלצה והסבר.

ROME2RIO - אפליקצית תחבורה שתראה לכם את הדרך מנקודה A לנקודה B בכל האפשרויות כולל אוטובוסים, שאטלים, מעבורות וטיסות עם זמני נסיעה. כלי יעיל מאוד. השירות יקשר אתכם לחברת האוטובוסים ישירות לרכישה.

שירות אוטובוסים MuchiBus - אתר אוטובוסים לנסיעות בכל דרום ומרכז אמריקה בלחיצת כפתור, תשלום באשראי, גוגל פיי ואפל פיי. מבית מוצילר ובוק-א-וואי (אתר האוטובוסים הגדול בעולם).

אפליקציות הזמנת לינה וטיסות

הוסטלים ומקומות לינה מומלצים - באתר מוצילר תמצאו רשימה מרוכזת של הוסטלים, דירות, בתי מלון פופולרים על פי המלצות המטיילים. מהם תוכלו להזמין בווטסאפ, בבוקינג או אפילו באינסטגרם. לרשימת ההוסטלים (בצד ימין בתפריט הכחול) - לחצו כאן לרשימה.

הוסטלים ובתי מלון - ברשת קיימות לא מעט אפליקציות כאלו שמאפשרות בתי מלון והוסטלים. להזמנות הוסטלים ומלונות אפשר להשתמש באינדקס העסקים באתר שלנו שכולל הוסטלים ואטרקציות בכל היבשת. ניתן להעזר גם באפליקציות - BOOKING ו HOSTELWORLD.

אירבנב - אפליקציה פופולריות להזמנת דירות ביבשת. אירבנב AIRBNB נחשבת למובילה בתחומה והיא הבוקינג של הדירות אם כי אפשר למצוא דירות גם באתר בוקינג.

טיסות - ישנן מלא אפליקציות טובות אבל עולה כי Google Flights מוצאת את הטיסות הכי זולות כאשר חברות התעופה ישירות הן הכי זולות. תוכלו לבדוק ולהשוות גם הסוכנים המומלצים שלנו מישראל (לחצו לסוכנים מומלצים) ומהיבשת (לחצו לסוכנים מומלצים).

כרטיס פקטיבי / כרטיס יציאה - אתר FlyOut מספק פקטיבי מיידי (חינם למחזיקי מוציקארד). לחצו כאן לשירות כרטיס פקטיבי.

אפליקציות טיולים וניווט בשטח

שליחת מיקום למשפחה - הדרך הטובה ביותר לשתף מיקום בחינם זה באמצעות גוגל מאפס. לחצו על האייקון של היוזר, בחרו שיתוף המיקום שלי ושתפו מיקום בזמן אמת ללא הגבלת זמן. עוד אפשרויות - ישנן מספר אפליקציות שמאפשרות שיתוף מיקום תמידי עם המשפחה. כולן בחינם עם אפשרויות תשלום לשדרוג - Google Family Link, Life 360, FamiSafe, Glympse. ניתן גם לשתף מיקום באופן זמני לעד 8 שעות ואז לחדש שוב.

פרי וולקינג טוראפליקציית Walking Tour - Offline maps and routes מציע מסלולים לטיול רגלי להורדה בחינם וללא פרסומות. מיועד לטיולים בערים הגדולות.

ניווט GPS– אחת המוכרות ביותר, איך לא, היא Waze שמספקת GPS חינמי עבור מגוון מקומות ופלטפורמות בעולם. למשתמשי אנדרואיד קיים שירות Google Maps, שמגיע בכל טלפון ומאפשר ניווט על בדומה לוויז.

MAPS.ME או Mapy.cz או OSMAND או Avenza Maps - אפליקציות מפות וניווט ללא חיבור לרשת. האפליקציות מורידות את המפות של אותה מדינה אליכם למכשיר ומאפשר ניווט עם ה-GPS ללא רשת. לכל אפליקציה יש את ההתמחות שלה ומציעות גם מסלולי טרקים.

ViewRanger - אפליקצית מפות טופוגרפיות לטרקים וטיולים שכוללת את הגובה שבו אתם נמצאים.

יומן טיול Trip Journal - אפליקציה המשמשת כיומן טיולים, תוכלו לפתוח את היומן ולהתחיל לכתוב, להוסיף תמונות והתוכנה לבד תתייג את המידע שהוספתם לנקודות ציון לפי ה GPS שלכם ותייצר יומן מסע מקיף שכולל את המסלול שעברתם.

פיענוח תמונות וסמלים - עם Google Lens אנדרואיד תוכלו לזהות תמונות מפורסמות, לוגואים וספרים.

ממליץ הטיולים TripAdvisor - אנציקלופדיית הטיולים בכף ידכם. ספר הלונלי פלנט בגרסא דיגיטלית (רק של המתחרה), כולל המלצות מטיילים, לינה ומידע רחב במיוחד. נחשבת לאחת התוכנות החשובות ביותר לטיולים כיום.

טרקים פרו Hi-Hiker Pro - כלי חביב שנותן לכם מספר כלים כמו מדידה של צעדים, מצפן, מזג אוויר, פנס, ועוד כלים שיעזרו לכם להעביר את הזמן במהלך הטרק (אם יש לכם בכלל סוללה).

אפליקציות בנקים ותשלומים

חשבון בנק והכרטיס אשראי – אפליקצית הבנק שלכם, שתוכלו לדעת בכל רגע ובכל זמן נתון כמה כסף אין לכם (לחיפוש פשוט תרשמו את שמות הבנקים שלכם בעברית). אפשר להוריד גם את אפליקצית כרטיס האשראי שלכם כדי לגשת לעומק החיובים החודשיים.

אפליקציות תשלום - שימוש בגוגל Wallet או Apple Pay יכולים להקל עליכם בטיול. שימוש בפפר, ביט או פייבוקס כדי להעביר כספים בין חברים ברגע או בעלי עסקים שכן מקבלים כסף בדרך זו.

המרת מטבעות CURRENCY EXCHANGE – הדרך הקלה להמיר סכומי כסף ממטבע דולרי או יורו למטבע המקומי ולדעת שלא דופקים אתכם. יכול לחסוך הרבה כסף ולעזור להתעדכן בשערי מטבע בכל עת.

Travel Spend – הדרך הקלה לעקוב אחרי ההוצאות שלכם בטיול.

Splitwise – הדרך הקלה לעקוב אחרי התחשבנות עם החברים בטיול. האפליקציה תעקוב אחרי התשלומים של כולם ותגיד לכם מי חייב כמה ולמי.

אפליקציות כלים שימושיים ומדיה

TINDER - אפליקציות ההכרויות הפופולארית ביבשת. זה הזמן להוריד ולהפעיל אותה ! מלבד השימוש המדהים שלה להכיר בני זוג, היא גם משמשת כמקור מידע מעולה למסיבות וחיי לילה דרך המאצים.

GPS FAKER - אפליקציה שתאפשר לכם לקבוע מיקום פקטיבי ככה שתוכלו להפעיל את טינדר עוד טרם הגעתכם ליעד (שמו לב שיש לבטל את דיוק מירבי לפי אטנטנות שמשבש את פעולת ה GPS - אופציה זו נמצאת בתפריט הגדרות של ה GPS בסלולרי שלכם).

SAFE4YOU - האפליקציה של SAFE4YOU בשיתוף מוצילר מביאה לכם גישה לכל בתי החולים והרופאים בעולם.

גוגל טרנסלייט GOOGLE TRANSLATE – מומלץ ! אפליקציית התרגום של גוגל, תתרגם כל מילה מכל שפה לכל שפה. מאפשרת לתרגם שיחות בזמן אמת ומאוד שימושית בצטים עם תושבי היבשת. ניתן לתרגם טקסט כתוב כמו שלטים, תפריטים וכל מה שמולכם - רק צלמו וזה יתרגם לכם.

גיבוי ושירותי ענן - האפליקציות המובילות הן Google Drive שמאפשרת לגבות לענן, מוגבל בגודל. Dropbox שמאפשרת לגבות לענן ובמקביל למחשב בישראל - גם מוגבל במקום אבל ההורים יכולים לפנות את המידע כל כמה זמן. MEGA שמאפשרת לגבות עד 50 גיגה בענן ואפשר לפתוח חשבון נוסף לפי הצורך. ONE DRIVE של מיקרוסופט בדומה לגוגל דרייב, הנוח ביותר שבחבורה.

ITUBE - אפליקציה שתאפשר לכם להוריד סרטוני יוטיוב ו/או לשמוע אותם ברקע כל זאת בלי להיות מחוברים לרשת. אפליקציה זו צריך להוריד דרך חיפוש בגוגל ולא במארקט כי היא אינה אפליקציה מורשית.

גוגל SNAPSEED - אפליקצית עיבוד התמונה הטובה ביותר. תיקון צבע, תאורה עד העלמת אובייקטים ושדרוג התמונה וכל זה בקלות ובחינם.

חיבור סלולר למחשב ב WIFI FILE TRANSFER – לכל מכשיר תוכלו להוריד שלל תוכנות חינמיות (KIES AIR למכשירי סמנסונג וכן Wifi File Transfer לשאר המכשירים ומערכות ההפעלה). אז מה התכונה עושה ? תוכלו להתחבר לרשת Wifi של ההוסטל, אליה מחוברים המחשבים של ההוסטל. לקבל כתובת אינטרנט זמנית ובאמצעות המחשב לשלוף (או לטעון) קבצים כגון תמונות, מסמכים, ווידאו, מוסיקה וזאת ללא צורך בכבל והתקנת דרייברים למחשב.

חיפוש רשתות אלחוטיות WIFI FINDER או Wifi Map – ה-אפליקציה שלכם, תחפש עבורכם רשתות אלחוטיות....חינמיות. משהו שהוא די נחוץ וקריטי למי שרוצה להישאר מחובר.

חדשות – מי לא רוצה להתעדכן ? שלל האפליקציות של Ynet, WallsNews וכל השאר.

טלויזיה / NETFLIX – שלל האפליקציות VOD יאפשרו לכם להישאר מעודכנים עם כל התוכניות והסדרות בישראל. יש לכם את כאן 11, מאקו, ערוץ 12, ערוץ 13 ועוד. שימו לב כי ייתכן והתכנים יהיו חסומים ועליכם להשתמש ב-VPN על מנת לגשת לתכנים.

להתעדכן במזג האוויר - אפליקציית מזג האוויר המתקדמת של WeatherBug מכילה כמעט כל עיר ואזור בעולם ומאפשרת לקבל טמפרטורה נוכחית, תחזית שבועית ואפילו תמונות שמראות את מזג האוויר באזור מסוים. ניתן גם לקבל מפה סינופטית של האזור בחלק מהמקומות (לא בישראל) עם Bing Maps

DUOLINGO - אפליקציה מעולה ללימוד ותרגול ספרדית, נחשב לטובה ביותר

SHAREit - אפליקצית שיתוף קבצים בין חברים, ללא אינטרנט. מאפשרת לכם להעביר שירים, תמונות וסרטונים באיכות המקורית בין המכשירים במהירות שיא.

BannerFA3 Instagram

INSBIG